Виставка еко-шоперів

 


В бібліотеці-філії №2 відкрилась творча виставка художниці Лілії Шабаліної, де вона демонструє своє уміння малювати на тканині та пропонує помилуватись  унікальними сумками-шоперами, розписаними власноруч.

Перша сумка-шопер з’явилася ще декілька століть тому, але особливої популярності набула нещодавно. Що ж зробило її модним трендом сучасності? Вочевидь - практичність та універсальність. Довгий час дизайнери та модельєри проводили експерименти, малювали ескізи, змінювали матеріали та розміри таких сумок, і згодом світ побачив сучасний варіант шоперів, такий як можна побачити на виставці.

Сьогодні все більше людей обирають такі сумки замість одноразових поліетиленових пакетів під час шопінгу, відпочинку та подорожей. Виготовлені з натуральних матеріалів, вони зручні, стильні та практичні, а також неймовірно красиві! Патріотична тематика малюнків приваблює і молодь, і більш доросле покоління. Це незамінний елемент сучасної моди. Дякуємо пані Лілії за її творчий підхід та за вміння з простих речей робити унікальні! 







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені