Успішне завершення чергового курсу навчання з психології для групи ВПО

 


Завершився черговий курс навчання з психології для групи ВПО та мешканців полтавської громади, присвячений пошуку гармонії в собі. Курс складався з 4-х блоків занять, а по завершенні всі урочисто отримали сертифікати про його проходження. Всього 9 чоловік – з Харкова, Лисичанська та Полтави.

Бібліотека-філія №2 завжди відкрита для користувачів та всіх охочих долучитися до заходів. Радіємо, що такий важливий та потрібний в наш час проєкт групової терапії та допомоги в адаптації до нового життя, а також підтримки психологічного здоров’я, знайшов своїх шанувальників та розвивається далі.

Під час серії тренінгів особлива увага приділялася роботі з емоційним станом людини, розглядали проблеми у відносинах з близькими людьми під час війни, правила здоров’я у воєнний час та гармонійний розвиток особистості. Звичайно, під час заходів виникало чимало різних тем і питань для обговорень, на які разом з психологом намагалися знайти відповіді. Його поради – це важливий внесок у спільну справу  - допомоги людям, які цього потребують сьогодні.

Плануємо і далі розвивати цей проєкт. Вже є плани на проведення групових занять у вересні місяці. Вони будуть присвячені стресу, його наслідкам та способам виходу зі стресових ситуацій. Тож, запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у цих тренінгах. Це будуть не просто лекції, а це живе спілкування, цікаві вправи, діалог між учасниками та психологом.

 







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені