Чого не скаже косметолог? Жіночі посиденьки

 


Чому ми старіємо? Дослідження, які проводилися, не дали ще відповіді на це питання. Науково доведено лише одне: старість як така, природою не передбачена. Жодна тварина в природі не вмирає від старості. Всі живі істоти гинуть з різних причин ще до її наступу: в одних стираються зуби, і вони не можуть добувати їжу, в інших хворі суглоби, і вони не можуть полювати. Тобто перші збої в організмі стають причиною того, що тварина вмирає з голоду або стає здобиччю хижаків. У будь-якому разі старість диким тваринам не загрожує.

Тільки цивілізація, яка опанувала медицину, навчилася різними способами продовжувати свій вік.

Те, як ми розпоряджаємося подарованим нам відрізком життя, знаходиться в наших власних руках, а не залежить від нашої генетики.

Природа не дала нам зразка на який ми повинні рівнятися. В одних країнах люди виглядають краще, в інших гірші. Так, наприклад, у творах А. Дюма, Е. Золя, Гі де Мопассана жінка після 33 років вже вважалася літньою. А жінки, які проживають у сільській місцевості, виглядають старшими за своїх міських однолітків.

Як показує практика, краса потребує не жертв, а щоденної роботи і піклування про себе!

Сьогодні на заході в бібліотеці-філії№2 зібралась компанія чарівних жінок, що  піклуються про своє здоров’я, красу та особистісний розвиток. Захід був присвячений темі: як зберегти молодість шкіри? Як зменшити прояви втоми та відстрочити появу зморшок?

Присутні поділилися своїми секретами краси. Одна з учасниць пані Лілія вже давно займається цим питанням, її рекомендації прості, і не потребують особливих зусиль:

·              Правильне свіже харчування, чиста вода, прийом вітамінів та мінералів

·               Правильний спосіб життя, режим дня та здоровий повноцінний сон

·               Прогулянки на свіжому повітрі та фізичні навантаження

·     Збалансований емоційний стан, здатність справлятися зі стресами, позитивне мислення

·                Відповідний щоденний догляд за шкірою

·               Основні рухи, які використовуються для моделювання обличчя під час пластичного масажу.

Прислухайтесь до свого організму і бажань, більше рухайтесь і цікавтеся тим, що відбувається навколо.

Присутнім дуже сподобались рекомендації, що дала пані Лілія і вони виявили бажання і надалі приймати участь в подібних заходах.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

Кульбаба, або Диво-рослина

4 найпопулярніші квітки осені