«Перша кулінарна книга. Ектор Хіменес-Браво» для наших читачів!

 


Пропонуємо для читання прекрасну, цікаву, яскраву кулінарну книгу Ектора Хіменес-Браво «Перша кулінарна книга», яка нещодавно з’явилася у фонді бібліотеки-філії №2, завдяки акції «Подаруй бібліотеці книгу».

Суддя шоу «МастерШеф» на каналі СТБ Ектор Хіменес-Браво завоював авторитет в кулінарному світі ще 20 років тому. У 20 річному віці він вже викладав у Національній кулінарній академії в Колумбії, а в 27 років став шеф-кухарем розкішного готелю Hilton в Бостоні.

Колумбійський шеф-кухар і шоумен Ектор Хіменес-Браво чверть свого життя провів в Україні. Тут він побудував успішну кар'єру, зустрів любов, обзавівся друзями. Зараз Ектор ділиться своїми знаннями з учасниками популярного шоу «МастерШеф»: дає їм кулінарні майстер-класи та обов'язковий список кулінарної літератури. Серед яких, звичайно, і книга самого Хіменес-Браво «Перша кулінарна книга», що вміщує 112 рецептів.

Ектор Хіменес-Браво зібрав у цій книзі рецепти своїх улюблених страв та кондитерських виробів. Деякі страви виглядають справді екзотично, і читач неодмінно насолодиться їх виглядом, та навчиться гарно презентувати свої власні страви. Не сумнівайтесь, коли відкриєте книгу, то вже не зможете просто так її закрити, ви отримаєте справжнє задоволення, перегортаючи її яскраві сторінки з гарними фотографіями. А десерти! Це як окрема держава у світі кулінарного мистецтва. Автор підібрав такі, смак яких неможливо забути – і всі вони доступні для приготування, було б тільки бажання побалувати своїх рідних, та й себе. Тож, чекаємо на тих, кого зацікавила ця чудова кулінарна книга.

До того ж, тут автор ділиться не тільки кулінарними секретами, а й історіями з власного життя:  кумедні пригоди з дитинства, роздуми про уроки, що піднесені були життям, смішні і сумні, але чесно і з душею.

 


Р.S. Військове вторгнення рф в Україну Ектор Хіменес-Браво сприйняв, як дещо глибоко особисте, тому активно займається волонтерською діяльністю, щоб підтримувати ЗСУ і постраждалих від російської військової агресії українців.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина