Творче спілкування дарує весняний настрій всім і кожному!

 



В очікуванні весни, теплих  сонячних днів, сьогодні в нашій філії відбувся музично-літературний вечір. Зібрались учасники Творчого ковчегу Полтава та шанувальники поезії і музики. Чудове вийшло свято, присвячене весні та любові.

Познайомилися з творчістю молодої поетеси
  Ірини Жук, яка представила
публіці свою збірку «Білим по білому». Це третя поетична збірка Ірини – спроба поділитися з читачем власним баченням оточуючого світу через призму поетичного слова. У віршах звучить голос найтонших людських почуттів, розкривається глибокий світ роздумів, змальовуються картини природи та тісні родинні стосунки. Бібліотека щиро вдячна пані Ірині за подаровану збірочку та прекрасне декламування віршів! 

Представили також молоду поетесу, акторку, співачку Анастасію Світиху, її перша збірочка «Меандрові мандри» також тепер є у фонді бібліотеки. Поезія Анастасії – схожа на гру сонячних зайчиків, поетичних образів, і бачить своє призначення у лікуванні душі. Анастасія також чудова вокалістка, вона виконала декілька композицій під гітару та вразила своїм акторським талантом.

Свою поезію представила Наталія Жовнір із поетичної збірки «Кольоровий експрес», зачитавши світлі, оптимістичні вірші весняної тематики. В кожному рядку  -  атмосфера жіночності, ліризму, любові.



Музичні композиції  у виконанні Людмили Костенко – стали особливою родзинкою цього вечора. Пісня «Поїзд у Варшаву» на вірші Ліни Костенко та інші романси у її виконанні додали особливої романтики та ліризму у спілкування.

 





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

«Зниклі птахи та тварини України»