Ранковий бібліотечний кінотеатр для ВПО дарує приємну атмосферу


Старе, добре кіно породжує в нас справжні почуття, мабуть тому проект Ретрокінозал так багато років користується популярністю серед користувачів бібліотеки-філії№2. Сьогодні наш Ранковий кінозал приймав внутрішньо переміщених осіб та порадував аудиторію старою італьянською кінокомедією. 

«Хліб, любов і фантазія» (Італія, 1953) - романтична стрічка Луїджі Коменчіні, що вийшла на екрани Італії 22 грудня 1953 року. Одна з перших повоєнних італійських «народних комедій», які мали великий успіх як у самій Італії, так і по всій Європі. У ній знялася ще молода тоді, але вже відома актриса Джина Лоллобріджида, а також популярний актор і режисер Вітторіо де Сіка. Стрічка відзначена призом «Срібний ведмідь» на Берлінському кінофестивалі 1954 року.

Наступного, 1954 року вийшов фільм Луїджі Коменчині «Хліб, любов і ревнощі», з тими самими персонажами і з тими самими акторами — продовження історії, розпочатої у попередньому фільмі.

Всі події, що розгортаються в кіно, виглядають максимально реалістично, люди, макіяж, розмови, вчинки героїв фільму – викликають приємну атмосферу «справжності», мабуть тому так і подобаються нашим глядачам. Не забуваємо також про книжкові виставки та рекламу книги, як головного носія загальної культури.

Чекаємо наступних зустрічей в Ранковому бібліотечному кінотеатрі при бібліотеці-філії №2, нових цікавих обговорень та нових вражень.

                                                            



 


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина