Лоретта Граціано Брюнінг «Керуй гормонами щастя»

 

Бібліотека філіал №2 отримала книгу по психології «Керуй гормонами щастя».


Лоретта Граціано Бронінг усе життя прагнула зрозуміти, чому людина почувається нещасною. Її не переконували теорії мотивації, що вона їх вивчала, а тому доктор Бронінг продовжувала шукати відповідь. Коли вона дізналася, який вплив гормони мають на поведінку тварин, для неї все встало на свої місця. Лоретта завершила викладацьку кар’єру та заснувала Inner Mammal Institute.

Доктор Бронінг — заслужена професорка управління Каліфорнійського університету. Вона отримала ступінь доктора філософії в Університеті Тафтса та ступінь бакалавра в Корнеллському університеті, де проводить міждисциплінарні соціальні дослідження. Доктор Бронінг є авторкою книжок Habits of a Happy Brain: Retrain Your Brain to Boost Your Dopamine, Serotonin, Oxytocin, and Endorphin Levels та I, Mammal: Why Your Brain Links Status and Happiness. Також вона веде блог Your Neurochemical Self на сайті PsychologyToday.com.

Досить звинувачувати у всіх своїх проблемах і негараздах близьке оточення чи суспільство взагалі. Досить страждати через вселенську несправедливість! Виявляється, наше життя майже цілковито залежить від нас самих і можна навчитися сприймати навколишній світ позитивно. І допоможе навчитися цьому чудова книжка Лоретти Граціано Брюнінг.

Ми успадкували мозок, що від самого початку свого існування був схильним до негативу. І річ не в тім, що ми дійсно хочемо почувати погано, - навпаки, у процесі еволюції він постійно прагнув до позитивних вражень. Ми занурюємося в негатив, бо саме в такий спосіб наш мозок очікує на отримання приємних відчуттів.

Книжка демонструє способи, за допомогою яких ви зможете переналаштувати себе на позитивний лад за шість тижнів, приділяючи цьому лише три хвилини на день. Позитивне мислення зовсім не означає ігнорування реального життя. Воно означає можливість корегувати природне прагнення мозку ігнорувати позитивні моменти реальності. І неважливо, засмучує вас власний негатив чи негатив тих, хто вас оточує, - «Керуй гормонами щастя» зможе вам допомогти.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина