Нові надходження в бібліотеці

 САРА  ДЖІО   «БУНГАЛО»

Сара Джіо – сучасна американська письменниця-белетристка, блогерка, оглядачка журналів, запрошувана коментаторка радіоновинарних програм. Авторка бестселерів New York Times та USA Today. Дописувачка до низки популярних міжнародних видань для жіноцтва, зокрема Glamour, The New York Times, Redbook, O, The Oprah Magazine, Cooking Light, Glamour, SELF, Real Simple, Fitness, Marie Claire тощо. 

Сьогодні ми хочем ознайомити вас з її романом «БУНГАЛО»

Це чудова, але одночасно і тривожна історія про долю Енн Келловей.

Події відбуваються у 1942 році. Енн заручена з Джеральдом Годфрі, який дуже кохає її. Але за декілька тижнів до весілля Енн вирішує йти разом зі своєю найкращою подругою дитинства, Кітті, на фронт медсестрою.

Там у далекому Бора-Бора вона знайомиться з солдатом Вестлі Грін і їхня дружба переростає в кохання. На одному з пляжів пара відшукала невелике Бунгало, де проходять їхні романтичні побачення. Згодом, як дізналась Енн, в цьому Бунгало жив художник і місцеві тубільці вважали це місце проклятим.

Закохані створюють власний маленький світ посеред кривавих баталій.

Згодом війна закінчується, Енн повертається додому, і що ж далі...?

Цікавою і захоплюючою є лінія сьогодення, в якій через сімдесят років ми дізнаємося фінал неймовірної, тривожної історії Енн, яка добігла до щасливого кінця. Шкода, що ця історія так швидко закінчилась …

Крім долі Енн, ми дізнаємося історію її подруги Кітті, якій в молоді роки не щастило. Але вона все ж таки знаходить своє щастя.

В романі  багато гарних романтичних моментів, але і багато суму. В стилі написання Сари Джіо завжди переплітаються дві сюжетні лінії – минуле і сьогодення. "Бунгало" не виняток.

Поміж відомих бестселерів Сари Джіо – «Ожинова зима», «Фіалки в березні», «Остання камелія», «Я кохатиму тебе завжди». З цією літературою ви можете ознайомитись відвідавши нашу бібліотеку!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина