Релакс по-бібліотечному

 


Курортний готель The Library розташований в самому центрі Чавенг (Таїланд), поруч з пляжем. Це найжвавіший район Самуї з купою ресторанів, магазинів, банків і всього, що тільки може вам знадобитися.

Але  це не просто готель оформлений в сучасному мінімалістському стилі, що доповнює навколишню тропічну місцевість. В The Library Resort біля величезного шикарного басейну, що знаходиться в самому центрі комплексу, знаходиться не бар, і не ресторан, а ... бібліотека. На її території облаштовані прекрасні місця для читання. До послуг гостей є більш ніж 1 400 книг, а також унікальний червоний басейн, фітнес-зал і спа-центр.

Прекрасні зали оформлені в стилі мінімалізму і доповнюються унікальними тропічними рослинами, а у просторих номерах є комп'ютери iMac і безкоштовний Інтернет. В бібліотеці можна взяти якусь хорошу книгу, з якої буде приємно повалятися на шезлонгу біля басейну. Адже книга - це не менш хороший спосіб розслабитися, ніж алкоголь.

Відмінною рисою готелю, як випливає з його назви, є багатий вибір книг, але не тільки, тут також є DVD та інтернет-куточки. Треба сказати, що надії творців цього незвичайного готелю повністю виправдалися. Ідея інтелектуального відпочинку сподобалася багатьом людям з усього світу, і The Library Resort за лічені місяці став одним з найпопулярніших готелів на острові Самуї.





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

«Зниклі птахи та тварини України»