Нові книги в бібліотеці

 

Сара Джіо

«Все цветы Парижа»

Сара Джіо — американська письменниця. Автор сентиментальних романів. Крім літературної творчості, також пише для таких видань, як The New York Times, Redbook, The Oprah Magazine, Marie Claire і ін. Книги Сари Джіо вийшли більш ніж в 27 країнах світу, включаючи Італію, Францію, Бразилію, Китай. У Туреччині, Норвегії, Польщі та Росії вони стали бестселерами.

Презентуємо в нашій бібліотеці нову книгу Сари Джіо «Все цветы Парижа». Читається легко. Змушує задуматися. Поєднує загадку і романтику. Тонко переплітається сьогодення і минуле.


Після часткової втрати пам'яті дочка відомого кіноактора Кароліна Вільямс приїжджає в Париж і орендує квартиру на вулиці Клер. Незабаром вона розуміє, що красивий старовинний будинок зберігає похмуру таємницю. Кароліна виявляє в одній з кімнат листи якоїсь Селіни, датовані 1943 роком. Селіну утримували в будинку насильно, але вона не втрачала присутності духу і робила все, щоб врятувати своїх рідних, особливо маленьку дочку. Розбираючись із загадками, що мають свої корені більш ніж на півстоліття в минуле, Кароліна знаходить ключі і до власної пам'яті, в глибинах якої причаїлися і біль, і віра, і любов...

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина