Що люблять читати різні знаки зодіаку?


ОВЕН
Овни в більшості своїй відверто нудьгують, якщо читають щось епічне,особливо, якщо автор не пошкодував таланту і часу на розлогі описи природи. Вони воліють твори більш коротких форм, люблять розповіді, трохи менше — повісті. Овни з тих, хто охоче читає сповіді людей в жіночих та інших журналах. Вони переконані, що читання має бути для них, в першу чергу, «постачальником» емоцій.


ТЕЛЕЦЬ
Романи на тему любові написані для Тельців: це одні з найбільш вдячних читачів. 

Коли вони читають захоплюючі історії, то можуть забути буквально про все на світі. Тельці схильні ототожнювати себе з героями книг і здатні під час читання навіть зронити сльозу. Особливо зворушені читачки-жінки, коли після численних перипетій головна героїня знаходить щастя в обіймах красеня чоловіка.



БЛИЗНЮКИ
Складно чітко визначити, що найбільше подобається читати людям цього знака Зодіаку. Їх вибір багато в чому залежить від поточного настрою. Один раз їх потягне до літературної класики, а в іншій цілком задовольнить комікс. Близнюки є палкими шанувальниками газет, читають їх щодня. Особливо уважно вони читають заголовки і часто жваво цікавляться всім, що пов'язане з медициною і наукою.
 

РАК
Це неймовірно романтичні люди, тому не дивно, що вони обожнюють читати

вірші. Раки просто не в змозі зрозуміти тих, хто поглинає детектив за детективом, жадібно ловить сенсації. Для них читання — це свято, яке потребує відповідної атмосфери. Рак вмощується в м'яке крісло, включає музику, внутрішньо настроює — і тільки тоді він готовий до занурення у світ улюбленої поезії.


ЛЕВ
Лев твердо стоїть на землі і дотримується думки, що література, перш за все, повинна відбивати життя. Саме реалістичність ці люди цінують найбільше. Леви люблять фантастику, особливо наукову, вважаючи її занадто далекою від дійсності. Набагато охочіше вони беруться за читання біографій та науково-популярної літератури, оскільки ті описують справжнє життя і реальних людей. 



ДІВА
Прагматичність, притаманна цьому знаку Зодіаку, позначається і у виборі книг. Представники цього знака Зодіаку хочуть поліпшити своє життя, тому з особливим задоволенням вивчають підручники, посібники. Саме їх вони вважають найціннішими і кращими в світі книгами. Завдяки їм Діви вчаться користуватися комп'ютером, смачно готувати, шити, робити ремонт і інші настільки ж корисні речі. Найкраща книга для Діви


ВАГИ
Людей цього знаку Зодіаку цікавить все магічне і загадкове, тому їм приносить особливе задоволення читання книг, наприклад, про нетрадиційну медицину і тонкощах мистецтва ворожіння. Дуже охоче вони читають гостросюжетні романи, не відмовляться від фантастики. Часто Ваги «проковтують» матеріали про нез'ясовних явищах, а також про незвичайних місцях планети.
СКОРПІОН
Цим людям подобається, коли навколо них щось відбувається. Вони вибирають книги зі стрімко розвиваються сюжетом, що не залишає місця для нудьги. Затамувавши подих, читають детективи, трилери, будь-які твори, чия фабула будується на таємниці. Але іноді хочеться почитати щось більш спокійне. Тоді пані беруться за журнали для жінок, щоб відчути себе стовідсотковими представницями прекрасної статі, а сильна стать студіює чоловічий глянець, особливу увагу приділяючи фотографій привабливих осіб.


СТРІЛЕЦЬ
Вони з готовністю керуються рекомендаціями друзів і знайомих, на яких справили враження ті чи інші твори. Насправді для них немає великої різниці, чи це військовий роман або повість про кохання. Головне — щоб вистачило ентузіазму дійти до останніх сторінок. Поруч з ліжком людини цього знака Зодіаку може лежати ціла стопка початих книжок і журналів. Дивлячись на неї, він обіцяє собі (в котрий раз!), що вже у наступні вихідні, безумовно, прочитає всіх їх до кінця.

КОЗЕРІГ
Це великі любителі щоденної преси. Мало хто готовий так уважно, від кірки до

кірки, вивчати газетні колонки, не пропускаючи оголошень та новин спорту, яким в житті не надто цікавляться. Деяких людей дивує така жага знань. Козероги вважають життєво необхідним чітко орієнтуватися, що відбувається в навколишньому світі. Ситуацію в країні, на планеті в цілому вони сприймають так близько до серця, ніби події розгортаються в їх власному подвір'ї.

ВОДОЛІЙ
У літературі вони схильні шукати те, чого їм не вистачає в житті. На перший погляд, вони справляють враження спокійних людей, але люблять книги про різні сенсації, з ряду геть що виходять події, обожнюють фантастику. Героїв творів Водолії або люблять або ненавидять, глибоко переживають разом з ними їхні пригоди. Часто вони аналізують, наскільки доречно поведінку героїв в тій чи іншій ситуації, і розмірковують, як би вчинили на їх місці самі. 

РИБИ
Читання —  пристрасть людей цього знаку Зодіаку. Тому вони читають часто — в громадському транспорті, сидячи у черзі до лікаря або навіть сидячи за обіднім столом. Вони не уявляють себе без того, щоб перед сном не прочитати хоча б кілька сторінок — чого завгодно. У відповідному настрої ці люди люблять читати класичні романи, фантастику і фентезі. А коли Риби засмучені, полегшення їм приносить... читання дитячих казок.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина