«Води слонам» - фільм створений на основі бестселера Сари Груен

 

В рамках проєкту «Ранковий бібліотечний кінотеатр» в бібліотеці-філії №2 запропонували глядачам та шанувальникам кіно  подивитись художній фільм «Води слонам!» - американську кінострічку, в жанрі драми і мелодрами (режисер Френсіс Лоуренс). Фільм-екранізація розповідає про студента-ветеринара на ім'я Джейкоб, який волею долі приєднується до циркового шоу. Тут він працює ветеринаром і закохується, пізнає справжню любов і ненависть,  жорстокість та милосердя. Дикі тварини, ризик, небезпека та пригоди, все є в цьому епічному фільмі.

Тематика стрічки пронизана світлом і гартуючими випробуваннями долі. Вода, як символ життя і свободи, має велике значення в цій історії. Адже слони постійно потребують забезпечення водою для свого існування та виступів.


Фільм знятий за сюжетом однойменної книги Сари Груен. Вона є однією з найбільш популярних авторів останніх років і пише книжки, в яких переважно, торкається теми захисту тварин.  Найпопулярніша її книга «Води слонам» перекладена 44 мовами світу, стала бестселером №1 за версією New York Times. Книга протягом дванадцяти тижнів трималася в списку світових бестселерів американської і західно-європейської літератури.

Після перегляду відбулось обговорення фільму та обмін емоціями, що він викликав. Радіємо, що маємо можливість поєднати в  бібліотеці однодумців, шанувальників і книг, і кіно.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Кульбаба, або Диво-рослина

«Зниклі птахи та тварини України»

«Відродження нації»