Святкова  програма
«Хай буде довгим шлях, а серце добрим буде!»

9 жовтня в бібліотеці відбулось особливе свято «Хай буде довгим шлях, а серце добрим буде!», присвячене Всесвітньому дню людей похилого віку, і також бібліотекарі не забули про Міжнародний день музики та Всеукраїнський день бібліотек, що відзначались нещодавно. Захід став справжнім святом для тих, хто давно знає і любить нашу бібліотеку, відвідує її вже не перший рік.
Допомагали в організації заходу  учні Школи мистецтв «Малої академії мистецтв» ім. Р. Кириченко та їх чудові викладачі  Світлана Берюк, Оксана Макарова, Олена Курінна та Анастасія Ляпкіна. Прекрасні номери у виконанні камерного дуету Курінної Софії та Роман Софії, гра на сопілці Бондарцової Олександри,  вокальні номери у виконанні Наталії Великої,  і зразкового вокального ансамблю «Перлинки» - подарували нам справжню насолоду і гарний настрій, створили чудову святкову атмосферу.  У їх виконанні прозвучали відомі на весь світ композиції, такі як «Щедрик», «Враньянка», «Весільна полька», та не менш відомі пісні «Діти Землі», «Мамині очі», «Одна калина». Велике задоволення отримали глядачі і від виконання індійського танцю учасниці відомого в Полтаві колективу "Амріта".
Ми були б дуже раді і щасливі, якби після  сьогоднішнього свята всі присутні залишили у своєму серці краплину любові один до  одного та до  рідного краю. Бо коли живе культура, звичаї, традиції нашого народу, ще більше збагачуємось не лише ми, а й цілий світ.







Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина