З проблемою наркоманії  серед  підлітків допомагали розібратись патрульні поліцейські та головний спеціаліст безоплатної правової допомоги

Саме сьогодні, 10 грудня  - в Міжнародний день захисту прав людини до  нас завітали молоді активні представники поліції нашого міста Аліна та Руслан, а також головний спеціаліст безоплатної правової допомоги Андрій Костенко. Вони спілкувались з підлітками на дуже складну та непросту тему поширення наркоманії серед молоді.  
Під час заходу  Андрій Костенко представив підліткам  мультимедійну презентацію, коментуючи основні моменти, на які треба звернути увагу, щоб не потрапити у тенета залежності. Безпосередньо і дуже щиро пан Андрій спілкувався з дітьми, задавав їм  питання, розповідав на прикладах з власного життя про ті негаразди, що очікують дітей, які стали на невірний шлях. В першу чергу гості нашого заходу намагались сформувати у підлітків вміння і навички щодо власної безпеки, розуміння відповідальності за власні вчинки та їх наслідки. Люди, котрі курять, перш за все не впевнені у собі, не вміють протистояти тиску оточуючих. Підлітки починають курити саме для того, щоб відчути себе дорослими, самостійними людьми, справжніми «суперменами». Знайомство з наркотиками найчастіше починається із звичайного куріння тютюну. Патрульні поліцейські Аліна та Руслан розповіли, що відбувається з людиною наркоманом в реальному житті. Після змістовної бесіди, сподіваємось, кожен дійшовв до висновку, що людина має свободу вибору. Кожен сам вирішує, курити чи не курити, зміцнювати своє здоров’я фізичними вправами чи рости хирлявим слабаком.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

«Зниклі птахи та тварини України»