"КНИГУ В СІМ’Ю - СІМ’Ю В БІБЛІОТЕКУ"
(ДЕНЬ СІМЕЙНОГО ЧИТАННЯ)
Похожее изображениеУкраїнський День родини — відносно молоде свято і відзначаєтся з 2012 року.  Святкування цього дня має щорічний характер і встановлено на 8 липня. Родина - це корінь, з якого виростає стовбур, гілки, квіти, а потім плоди. Отже, яка сім’я, такі і діти, таким буде і їх майбутнє. Яка родина, така держава, яка родина, таке й суспільство. Всі ми родом з дитинства, говорив  Екзюпері. Цей день бібліотекарі вирішили відмітити по – своєму, так би мовити по – бібліотечному  і  провели День сімейного читання. 
Ми запросили молодих батьків з дітьми, бабусь  з внуками відвідати в цей день бібліотеку та обрати для своєї родини книги для читання. Сімейне читання - це література, що цікавить усіх членів сім'ї, обговорення прочитаного усією сім'єю, це спілкування, що зближує людей різного віку. Дуже важливо, коли дитина приходить у бібліотеку разом з дорослими, коли вони разом вибирають книгу, разом читають її. Таке спілкування, виховує більше, ніж пряме повчальне слово. А орієнтуватися у величезному морі книг допомагає бібліотека. А бібліотекар – знавець своєї справи, не тільки допоможе обрати цікаву книгу, а й прививає любов до читання. 
       Бібліотекар абонементу Ірина Федорівна підготувала змістовний та яскравий назовні рекомендаційний список літератури для дітей та дорослих, з яким ознайомила своїх читачів.








Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

«Зниклі птахи та тварини України»