Ретро - кінозал розважив своїх шанувальників легкою французькою комедією


        Один комік це добре, а якщо це дует у виконанні таких видатних акторів як Жерар Депардьє і П'єр Рішар - значить гарний настрій і сміх від душі вам забезпечені. Фільм «Невдахи» - легка французька кінокомедія, знята Франсісом Вебером - кумедна і смішна, дуже добра і в той же час життєстверджуюча. Про те як можна жити з такою жахливою невдачею і дивитися на світ життєрадісно, ​​про те що все таки коли-небудь пощастить.
Спостерігати гру акторів суцільне задоволення. Як чітко передані всі емоції і стану головних героїв, з використанням міміки, жестів і навіть виразу очей. Також варто відзначити прекрасну музику Володимира Косма, яка блискуче підходить до атмосфери простоти, оптимізму і завзятого тепла, створеного в фільмі. 
       Вдячні глядачі – користувачі нашої бібліотеки – залишились задоволеними, і з нетерпінням чекають наступної зустрічі. 
       Також під час заходу бібліотекар читального залу Людмила Ярмолюк зробила огляд літератури до Дня українського козацтва: "Рідне земле моя, ти козацькою славою щедра". Книги, представлені на виставці, охоплюють майже весь період зародження, розквіту і занепаду козацтва в Україні. Тож глядачі не тільки подивились кіно, а й згадали славні сторінки нашої історії.
А реторокінозал запрошує всіх приєднатися до нас наступного місяця. До нових зустрічей!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина