Ми радимо - Ви       читаєте!

Зустріти золоту осінь і зігрітись біля нашого «книжкового» каміну запрошуємо всіх шанувальників сучасної літератури. Презентація виставки – рандеву «Зустрінь осінь біля каміну» приємно вразила наших читачів. Як чудово зануритись  у  особливу атмосферу затишку та позитиву, відчути себе героїнею жіночого роману, або побачити всю палітру людських емоцій і вчинків. І все це разом з книгою!
Читайте із задоволенням!
Джоджо Мойєс  «Дівчина, яку ти покинув»
Лів – головна героїня роману - отримала картину «Дівчина, яку ти покинув» у подарунок від чоловіка. А коли він трагічно загинув, цілком утратила сенс життя. Лише полотно нагадувало їй про найщасливіші миті з коханим. Здавалося, вона відчуває його подих, чує сміх… Та одна випадкова зустріч змінює її життя. Вона знову вчиться сподіватися й вірити, вона знову чекає на кохання…

"Проклятие и дар гениальности. Эксперименты, открытия"

Що ж таке геніальність? Чи можна запрограмувати і гарантовано виростити генія з обдарованої дитини? Що має статися, щоб геній проявив себе повною мірою? Людство успішно освоїло сушу, підкорило повітряну і водну стихію, все далі проникає в глибини космосу. І все ж ні-ні та й промайне повідомлення про досі небаченому тваринному, нез'ясовне психічному феномен. Рано чи пізно приходить розуміння, що навколо нас - суцільні "загублені світи", таємниці яких ще тільки належить відкрити.
Аґата Крісті «Перст провидіння»
Не встигли колишній пілот Джері разом із сестрою обжитися в маленькому містечку Лімсток, аж почали отримувати анонімні листи, що викривали їх як коханців. Лімсток завалила лавина анонімок. "Скелети в шафі" знайшлися в кожного, та не кожен пережив їх вилучення. Чи вдасться міс Марпл зупинити зловмисника на двох смертях?


Ден Браун «Втрачений символ»

Захоплюючий трилер від якого не можливо відірватись. Нові пригоди Роберта Ленгдона знову пов’язані із таємничим орденом та багатовіковою загадкою. Цього разу він намагається врятувати свого друга, одного із головних масонів Америки. Для цього йому потрібно розгадати шифр зображений на піраміді, який приведе до потаємних знань що були заховані багато років тому.

На абонементі на Вас чекає чудова осіння виставка-інсталяція «Листопад нових надходжень». Тут  Ви знайдете книги улюблених майстрів сучасної української літератури: Ірен Роздобудько, Василя Шкляра, Ніни Фіалко Світлани Талан та багато інших авторів, що, сподіваємось не залишать Вас  байдужими.


У романі «Кохання з першого погляду» тернопільська авторка Ніна Фіалко змальовує життя сучасної молоді, яка, будучи невдоволеною своїм становищем на рідній землі, шукає щастя за кордоном. Зі сторінок твору читач отримає ще одне підтвердження, що кохання і зрада – дві сторони однієї медалі. Сюжет наповнений багатьма життєвими віражами у людських долях, тому захоплює з першої сторінки і не відпускає до останньої. Роман читається легко і залишає враження для роздумів.
Марія Хіміч «Байстрючка»
Сімейна драма та чорна магія — усе це в повісті лауреатки премії імені Олеся Гончара —Марії Хімич переплітається з історією про перше кохання, відлік якої розпочався з раптової обмовки сестри. Ксені вже давно не давала спокою думка: що, як Геник не її справжній батько? Чи зможе юна Ксенька розставити всі крапки над «і» у цій недитячій історії?
Макс Кідрук «Зазирни у мої сни»

«Зазирни у мої сни» — роман у жанрі драматичного технотрилера українського письменника Макса Кідрука. Виданий у вересні 2016 року та презентований на Форумі видавців. Книга з оригінальним сюжетом стала третьою в серії технотрилерів письменника. На що здатний батько заради порятунку сина, якого поглинає примара, що оселилася у снах? Мирону Белінському доведеться шукати відповідь на це запитання самому: його батько покинув родину дуже давно і без пояснень, його друзі не здогадуються про те, що відбувається з маленьким Тео.
Василь Шкляр «Елементал»
Ця надзвичайно напружена авантюрно-містична еротична історія гіпнотизує і приголомшує. Однак, попри всі зовнішні принади роману, Василь Шкляр — визнаний майстер сюжету, як завжди, б’є у «больові точки». В «Елементалі» — це насамперед анатомія тероризму, невимірна ціна любови, життя, смерти.  Франція, Чечня, Росія: сучасна авантюрно-містична історія, написана на документальних фактах, добре відомих авторові.
За роман "Елементал" Василь Шкляр у 2001 році отримав першу премію в номінації "Роман" Всеукраїнського конкурсу романів, кіносценаріїв, п'єс та пісенної лірики про кохання «Коронація слова» .

 Читайте хорошу художню літературу. Розвивайтеся самі і прищеплюйте здорову звичку до читання книг своїм дітям. Не дарма кажуть вчені, що люди діляться на дві категорії: тих, хто читає книги і тих, хто слухає тих, хто читає!!!


Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

«Зниклі птахи та тварини України»