Ретрокінозал.
      
               9 березня  "Незабутній роман",1957р



«Незабутній роман»  - Голлівудська романтична комедія з Кері Грантом і Деборою Керр в головних ролях. Виробництво США, 1957 року , режисер Лео Маккері. Це ремейк стрічки 1939 року «Love Affair» ( «Любовний роман»), того ж режисера. Різниця цих двох версій в плані змісту несуттєве, хіба тільки, що фільм 1957 року кольоровий і шірокоекраннний.


Успіху фільму дуже сприяла пісня «Незабутній роман» (Our Love Affair) - композитора Гаррі Уоррена, слова - Лео Маккері і Адамсон Гарольд. 
Фільм номінувався на «Оскар» в чотирьох категоріях (1958). Американський інститут кіномистецтва включив «Незабутній роман» в список «100 кращих американських фільмів про кохання» за всю історію кіно.
Мужній Кері Грант і дивовижно ніжна і красива Дебора Керр раніше ніколи не зустрічались один з одним в реальному житті. Але їм вдалося створити на екрані дует такої сили, що в історію роману їх героїв віриться з найпершого кадру. Фільм дарує надію на щастя, змушує повірити в світле майбутнє, що ніколи не треба засмучуватись і що в житті все можливо!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина