«Сучасна бібліотека – яка вона?»

  На вулиці міста вийшли бібліотекарі в рамках проведення громадських обговорень «Бібліотека в житті громади: йдемо у майбутнє разом». Жителі Ленінського району в основному погоджувалися відповісти на кілька запитань щодо роботи бібліотек. Фоторепортаж про вуличне бліц-опитування «Сучасна бібліотека – яка вона?» дивіться далі на нашому блозі.
 1.Чи користуєтесь Ви бібліотекою?
 2. Які нові сучасні послуги ви пропонуєте запровадити,                                             або  яких якісних змін потребує бібліотека?  - такі два питання ми ставили перед перехожими. 







-Користуюсь послугами бібліотеки, найголовніше, вважаю поповнення фондів новою літературою.Більше нових книжок хотілось би.
(56р.)





-Іноді користуюсь бібліотекою і вважаю,що такі нові послуги, як Інтернет, бібліотеці не потрібні,бо це перетворює бібліотеку на ігрові зали.
(33р.)



Бібліотекою користуюсь давно, вважаю, що бібліотека мене цілком задовольняє, не потрібно нічого змінювати.
 (62р.)

- бібліотекою раніше не користувались, але нещодавно записались і будем користуватись абонементом та безкоштовним Інтернетом Пропонуємо зробити Інтернет-кафе, щоб можна було прийти і поспілкуватись за чашкою кави.(33р.).














- Бібліотекою користуюсь регулярно. Послуги, які надає бібліотека задовольняють.(40р.)

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина