Творча зустріч з Дзвінкою Торохтушко

 «Можу бути лише собою»

  Ось і відбулась зустріч полтавських читачів з тернопільською письменницею Любов’ю Бурак (Дзвінкою Торохтушко), що залишила теплі спогади. Це був чудовий вечір спілкування з талановитою, щирою та душевною людиною, що несе людям радість своїми життєвими оповіданнями, ліричними віршами. Авторка зачитала кілька поезій із своєї нової збірки «Осіню. Ню» та два гумористичних оповідання, тож шанувальники  її творчості отримали масу задоволення та позитиву. Ми відкрили для себе авторку іскрометної, навіть сатиричної прози, замальованої  «з життя», адже всі герої її розповідей   реальні люди.
Завдяки своїм дотепним сатиричним дописам у соціальній мережі Любов Бурак здобула всенародну популярність. Опублікований у Фейсбуці вірш «Молитва», присвячений всім захисникам України, став піснею у співпраці з композитором Борисом Севастьяновим, гуртами  «ТаРута» і  «Гайдамаки».
 Пані Любов приділила увагу і дитячим книжкам, що привезла з собою – чудово оформлені, з гарними ілюстраціями, та цікавими сюжетами, одну з яких ми придбали для маленьких читачів.
То ж чекаємо на нові цікаві зустрічі, і запрошуємо наших  дорослих користувачів до бібліотеки прочитати збірку новел «Фотограф» та новий роман «Масік».





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

«Зниклі птахи та тварини України»