Свято

Конкурсно-розважальне свято «Щаслива дитина – щаслива Україна»

(до дня захисту дітей)


Не секрет, що всі ми родом із дитинства. Діти чомусь завжди прагнуть скоріше подорослішати, а ми, дорослі, ностальгічно згадуємо безтурботні дитячі роки. Але всьому свій час. Тому з великим задоволенням вітали ми сьогодні наших маленьких гостей з пришкільного лагерю ЗОШ №2  із цим чудовим дитячим святом. 
 День захисту дітей вже багато років відзначається на всій планеті . Різні громадські організації багатьох держав борються за щасливе, достойне життя будь-якої дитини у всіх куточках Землі. Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.
 Ми намагались долучити кожного з присутніх до ігрової програми, яку підготували бібліотекарі читального залу. Загадували загадки, проводили естафети, конкурси, малювали та танцювали. Наприкінці заходу подивились чудовий мультфільм "Чарівний горох"(українського виробництва), який сподобався не тільки дітям, а й дорослим. 











Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

«Зниклі птахи та тварини України»