День європейської культури в бібліотеці
Картинки по запросу день 'европы rfhnbyrf         
Кожного року бібліотека долучається до проведення соціокультурних заходів, присвячених Дню Європи в Україні, і цього року, завдяки активності користувачів нашої бібліотеки, свято вдалося на славу!
По-перше ми провели цікаву ранкову програму для учнів 5-х класів – інформ-коктейль «Знай про Європу більше!», під час якого діти дізнались численну кількість цікавих фактів про Європу та Європейський союз, а також приймали участь у вікторині та  відео-вікторині. Познайомились з кращими європейськими творами літератури, що були представлені на книжковій виставці.
Дорослу аудиторію також не обділили увагою: їм запропонували почитати книжки з виставки «Літературна Європа: читаємо найкраще!» - кожен зміг обрати для себе улюблений жанр, адже представлена європейська література різноманітна та задовольнить навіть прискіпливого читача. Відвідувачі мали змогу також подивитись сучасне європейське кіно – французьку комедію, яка підняла настрій та дала привід для спілкування після перегляду. Отже чекаємо Вас знову в нашому філіалі №2 – кожна зустріч це свято!













Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина