З 22 червня по 6 липня в Україні проводиться Фестиваль Європейського Кіно.  Фестиваль є ініціативою Представництва Європейського Союзу в Україні та пропонує ближче познайомитися з кращими фільмами останніх років, знятих в країнах ЄС. Проект створений з метою популяризації європейського мистецтва кіно.
У програму Фестивалю Європейського Кіно увійшли фільми-події: призери Канського кінофестивалю, хіти європейського прокату, номінанти на премію «Оскар» за кращий неангломовний фільм.
 Наша бібліотека з радістю приєдналась до реалізації цього проекту і обрала 3 фільми для показу. Сьогодні  ми запропонували до перегляду фільм «Надновий заповіт» (Бельгія, Франція, Люксембург, 2015). У головних ролях: Пілі Груан, Катрін Денев, Бенуа Пульворд, Франсуа Даміенс. 

Це суперечлива історія не має нічого спільного з законами православ’я і християнства. Так, Бог існує. Але він зовсім не такий, яким ми його уявляли. Він живе у Брюсселі, і у нього є не лише син, але і дочка. 
Вона тікає з дому і вирушає у наш світ шукати пригоди та випробовувати терпіння свого батька на міцність. Чи надовго його вистачить?



Після показу фільму відбулось обговорення.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

«Зниклі птахи та тварини України»