Читаємо із задоволенням

 

         Избранные романы  

 Вибрані романи серії Ридерз дайджест.У цей збірник увійшли вибрані романи американських письменників.Захоплюючий трилер Стівена Летера "Бомба для Сіті" читається на одному диханні. «Озерні новини» Барбари Делінські - любовний детектив, де відправною точкою стала занепокоєність правом людини на особисте життя і тим, як це право порушується засобами масової інформації. Роман Нори Робертс «Вілла»- гостросюжетний любовний роман, де на віллі Джамбелли долі переплелися, як виноградні лози, а любов п'янить, як знамените каліфорнійське вино. Дік Френсіс - великий майстер детективу.В романі «Осколки» крім захоплюючих сюжетів і яскравих характерів героїв  - як позитивних,  так і не дуже, Френсіс приголомшливо цікаво і докладно описує особливості і тонкощі рідкісних професій - ювеліра, склодува, торговця антикваріатом.


В.Л. Чемерис «Ярославна»


Валентин Чемерис – сучасний український  письменник, який народився   1936 року на Полтавщині, автор багатьох історичних романів.«Ярославна»  - це історичний твір про Стародавню Русь – і, водночас це роман про сучасність, про нас, хто живе зараз на Україні. Відомі і невідомі перипетії життя та любові Ярославни, доньки Ярослава Осломисла вже дев’ять століть хвилюють всіх, хто небайдужий до історії рідної країни.






   С. Ахерн «P.S. Я люблю тебя».

Любите читати любовні романи? Тоді цей сюжет  для Вас!
Він і вона створені одне для одного, дві половинки одного цілого, які, проживши душа в душу довге щасливе життя могли б спокійно померти в один день. Але доля розпоряджається інакше, і вона дуже скоро залишається вдовою. Але навіть після смерті чоловік не покидає свою кохану дружину: завчасно він залишив їй 7 послань, які повинні допомогти їй пережити втрату. Кожне закінчується постскриптумом «Я люблю тебе».


                      

«Ромовий пунш» Елмор Леонард . 


                                              Жанр: Кримінальний детектив

       
          Ви вже немолоді, але гарно                                              виглядаєте? А перспектив?     Ніяких.              Старі знайомі, набридла робота,   самотні вечори... І тут доля підкидає  вам куш - півмільйона доларів. Але  природно, на цю суму чимало інших         претендентів. Більш того - її    доведеться вкрасти. Ви ризикнете?





Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

«Зниклі птахи та тварини України»