«Йдемо у майбутнє разом!»
29 жовтня в бібліотеці відбулись громадські обговорення  з метою підвести підсумки проведених заходів на протязі серпня – вересня – жовтня.
В читальному залі зібрались найактивніші користувачі нашої бібліотеки , щоб обговорити проблемні питання функціонування бібліотек, висловити різні точки зору щодо бібліотечного сервісу.
Серед усіх закладів культури саме бібліотеки найбільше користуються довірою населення, знають їх потреби та гарантують право на безкоштовне отримання інформаційних послуг.

Ми ознайомили присутніх про результати анкетування та відгуків читачів зі скриньок «Моя думка про бібліотеку». А також з результатами вуличного бліц-опитування «Сучасна бібліотека – яка вона?» Читачі, присутні на обговоренні активно висловлювали своє бачення  стосовно майбутнього бібліотек і так приємно було почути,  що ніхто не уявляє свого життя  без нашого філіалу та без книги взагалі. Приємно було почути, що бібліотека – це «місце для розвитку  всіх поколінь», «це вікно у світ», «місце для натхнення та творчості» і наші користувачі ніколи про це не забувають і надихають нас на подальшу роботу та розвиток.






 


Люди старшого покоління говорили про те, що бібліотеки потрібні, щоб  забезпечити своїм нащадкам можливість здобувати освіту та мати всебічний гармонійний розвиток.
Молодь бачить бібліотеку як місце спілкування, платформу для місцевих творчих виконавців, де кожен має можливість розкривати свої таланти: така собі бібліотека-кав'ярня, бібліотека-клуб. Технічно освічена молодь, давно освоїла Інтернет, електронні книги - букрідери. Усі ці та інші дива прогресу читачі бажають бачити в наших бібліотеках.























Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Всесвітній день журавля

4 найпопулярніші квітки осені

Кульбаба, або Диво-рослина